ЖАЙЫЛЫМДЫҚ ТЕРМИНДЕР ЖӘНЕ ТОПОНИМДЕР - Saparov Қ.Т. (Hydrometeorology and ecology, 2023)
Мақалада мал шаруашылығында пайдаланылған және пайдаланылатын жайылымдардың географиялық атауларда, топонимдердегі көрінісі сөз болады. Осы саладағы топоним қалыптасу заңдылықтары қарастырылған.