Топырақтардың мұнайхимиялық ластануы және олардың экологиялық әсерлері туралы. - Фаизов, К.Ш.; Асанбаев, И.К. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Топырақтың генетикалық қасиеттеріне мұнайхимиялық ластануының әсері, оның экологиялық өзгерістері қаралынды, сонымен катар пайдалану бойынша комірқышқылдататын сұрактары карастырылды. микроорганизмдерді ластанған топырақты жаңадан қайтару.