ҚАЗАҚСТАННЫҢ КРИОЭКОЛОГИЯ ПРОБЛЕМАСЫ ЖӨНІНДЕ - Горбунов, А.П; Горбунова, И.А (Гидрометеорология және экология, 2023)
Қазақстандағы криогендік үрдістің таралуы көрсетілген, әртүрлі сипаттағы мәңгілік тоңға сипаттама беріліп, жалпы бағдар ретінде альпі криотоң аймағына баға берілген.