АГРОЛАНДШАФТЫҢ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ТҰРАҚТЫЛЫҒЫН ҚҰРАУДЫҢ ӘДІСТЕМЕЛІК НЕГІЗІ - Мустафаев, Ж.С.; Умырзаков , С.; Сагаев, А.; Қозыкеева , А.Т.; Ахметов, Н.Х.; Мустафаев, К.Ж. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Бұл жұмыста табиғи қорды пайдалану жөне табиғатты қайта үлестіру кезіндегі агроландшафтың экологиялық тұрақтылығын қамтамасыз етудің өдістемелік нұсқасы берілген.