ИТАКОН ҚЫШҚЫЛЫ МЕН АКРИЛОАМИДТІҢ СОПОЛИМЕРЛЕНУІМЕН СИНТЕЗДЕЛГЕН ПОЛИЭЭЛЕКТРОЛИТГЕРДІҢ ҚАЖЕТТЕРШЕ ЕРІТІНДІЛЕРДІҢ рН-НІҢ ЫҚПАЛЫ - Асанов, А.; Әміреева , Ш.Р. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Жұмыста қолайлы мольдік қатынаста итакон қышқылының акрилоамидпен сополимерленуі жолымен алынған полиэлектролиттердің кейбір коллоидтык, химиялық қасиеттеріне ерітінділердің рН-ы мәндерінің ықпалы зерттелген.