Аймақтық экономика ғылыми зерттеу сферасы. - Идрисов, С.С. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Мақалада аймақтық экономиканың қазіргі жағдайына сын баға беріліп, қоғамның әлеуметті-экономикалық өмірін өзгертуге ұсыныстар келтірілген. Сонымен қатар аймақтық мәселелерді ішешу үшін бір- бірімен байланысты бірқатар мүдделер белгіленген.