ҚАТЕРЛІ КӨШКІНДІ КАРТАҒА ТҮСІРУ ЖӘНЕ ОҒАН ТАЛДАУ ЖҮРГІЗУ - Благовещенский, В.П; Кокарев, А.Л; Степанов, А.В (Гидрометеорология және экология, 2023)
Сандық бағалардың әдісі және қатерлі көшкінге талдау жүргізу, қатерлі көшкін картасы мен “тәускел түбі - шараның қорғаныш құндылығы” диаграммасын. құрастыру туралы айтылған.