ЖЕРАСТЫ СУЛАРЫНЫҢ МЕМЛЕКЕТТІК МОНИТОРИНГІНІҢ БАҚЫЛАУ ОҢТАЙЛАНДЫРУ ТҰЖЫРЫМДАМАСЫ ЖАЙЫНДА - Бураков, М.М; Подольный, О.В (Гидрометеорология және экология, 2023)
Мониторинг мәселелерін шешу үшін ең аз, бірақ жеткілікті бақылау торабын негіздеу мақсатымен, жерасты суларының мемлекеттк мониторинг жүйесінде бақылау торабын үйымдастырудың жаңа түжырымдамасы үсынылады.