Су қорларының көлемінің өзгеруін бағалау. - Айменов, К.Т.; Панасенко , И.М.; Блялова, А.К.; Нурабаева, Ш.А. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Мақалада жер үсті суын пайдалану және оның сапа жөніндегі нашарлауы туралы мәліметтер келтірілген.