Қазақстан жағалауындағы Каспий теңізінің гидрометеорологиялық режимінің ерекшеліктері - Шиварева, С.П. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Каспий теңізінің солтүстік шығыс бөлімінің ағысы мен толқыны, тұз, жел, су, температура және мұздану режимінің ерекшеліктері