POCCHA ФЕДЕРАЦИЯСЫНДА БҰҰ-НЫҢ КЛИМАТ ӨЗГЕРУІНЕ БАЙЛАНЫСТЫ РАМАЛЫ: 2 КОНВЕНЦИЯСЫНЫҢ МАҚСАТЫН ЖҮЗЕГЕ” АСЫРУДЫҢ КЕЛЕШЕГІ - “КЛИМАТТЫҢ ҚАУІПТІ ӨЗГЕРІСІН ЖӘНЕ ОНЫҢ АУЫР ЗАРДАБЫН БОЛДЫРМАУ” ФЕДЕРАЛДЫҚ МАҚСАТТЫ БАҒДАРЛАМАСЫ - Белрицкий, А.И.; Бердин, В.Х.; Карпов, А.В. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Федералдық, мақсат бағдарламасының (ФМБ) міндеттері мен негізгі мақсаттары, бағдарламалар шарасының жүйесі, олардың қормен қамтамасыздандырылуы, ФМБ: жүзеге асыру механизмі; олардың тиімділігн бағалайтын мәліметтердің орындалуын қадағалайтындығы баяндалған. Климаттың өзгеру мәселесі бойынша Россия Федерациясының ведомствоаралық, коммиссиясы қызметінің қорытынды нәтижелері келтірілген. Климаттың өзгеруі туралы: БҰҰ ‘нын “рамалы конвенциясы . бойынша айтылатын мәселелердің бірқатары қарастырылған: