СЫРДАРИЯ СУЫ САПАСЫНЫҢ КІШІ АРАЛ - СЫРДАРИЯ АЙМАҒЫНА ГИДРОЭКОЛОГИЯЛЫҚ ӘСЕРІ - Тәуіпбаев, С.Т. (Hydrometeorology and ecology, 2023)
Сырдария суын суғармалы егіншілікке пайдалану каркынының өсуінен судың гидрохимиялык құрамының өзгеруі, кіші Арал - Сырдария аймағының гидроэкологиялык жағдайына кері әсерін тигізуде.