Қапшағай су қоймасына өзен суларының ай сайынғы бүйірлік ағынын бағалау - Скоцеляс, И.И.; Ли, В.И.; Попова, В.П.; Ерисковский, С.А. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Қапшағай су қоймасына өзен суларының ай сайынғы бүйірлік ағынын бағалау әдісі ұсынылған. Оның ұзақ мерзімді өзгерістерін талдау нәтижелері берілген.