ТОПЫРАҚТЫҢ ЖЫРТЫЛАТЫН ҚАБАТЫНЫҢ ТЫҒЫЗДАЛУЫНЫҢ АГРОЭКОЛОГИЯЛЫҚ ПРОБЛЕМАЛАРЫ - Төлеубаев, Ж.С.; Алтеев, Ж.А.; Алиева, А.А. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Мақалада ауыл шаруашылығы техникасының әсерінен Солтүстік Қазақстан топырағының тығыздалуьшың сулық және физикалық қасиетгері сипатталған.