КАЗАҚСТАНЫҢ АУЫЛ ШАРУАШЫЛЫҒЫН СУМЕН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУДІҢ ТОПТЫҚ ЖҮЙЕСІНІҢ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ТЕХНИКАЛЫҚ ЖАҒДАЙЛАРЫ МЕН ОЛАРДЫ ЖАҚСАРТУ ЖОЛДАРЫ - Маханов , М.; Касымбеков, Ж.К.; Ни, Н.П. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Казақстанның ауыл шаруашылығын сумен қамтамасыз етудің топталған жүйелерінің казіргі жағдайын талдау жасау нетізінде мақалада су жүйелері мен технологиясын техникалық жетілдіру, түтынушыларға пайдаланылатын судың сапасын арттыру, құбырлардың ішінде санитарлық жағдайды жақсарту мен оларды тиімді пайдалану мәселелері қарастырылған.