ЖЫЛЖЫМАЛЫ ҚҰМДАРМЕН КҮРЕСУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЖӘНЕ ОЛАРДЫ ҚҰРЫЛЫСТА ПАЙДАЛАНУ - Дуамбеков, М.С. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Бұл жұмыста жылжымалы құмдармен күресу технологиясы, оларды ауыл-шаруашылығында қолданудың кең тарамаған тәсілі және құмды бетондарда өртүрлі қалдықтарды қолданып, оларды тербелмелі және тербелмелсіз нығыздау тәсілі келтірілген.