ҚАЗАҚСТАННЫҢ ЭЛЕКТР ӨНДІРУ ЭНЕРГЕТИКАСЫНЫҢ ӨРКЕНДЕУ СТРАТЕГИЯСЫ: ЖӘНЕ ПАРНИК ГАЗДАРЫНЫҢ ЭМИССИЯСЫНА ШЕК ҚОЮДЫҢ АЛДЫҢЕЫ БАҒЫТТАРЫ - Папафанасопуло, Г.А. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Электр өндіру энергетика саласы жұмысының талдауы көрсетілген. Электр өндіру энергетикасының өркендеу стратегиясының негізгі тәртіптері келтірілген. Парник газдарының шығуына кездері болатын энергетика өрісінде жоспарланған шаралар қарастырылған.