Үлкен мерзімге болжаушы синоптиктің автоматтандырылған жұмыс орнын жасау туралы - Мизина, С.В. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Үлкен мерзімге болжаушы синоптиктің автоматтандырылған жұмыс орнын ақпаратпен қамтамасыздандырудың маңызды принциптері келітірлді.