КЕНДІ ТИЕЙТІН ОРЫНДАРДА АУАДА ШАҢ-ТОЗАҢДЫ АЗАЙТ- АТЫН ҚҰРЫЛЫМДАРДЫ НЕГІЗДЕУ ЖӘНЕ ЖАСАУ - Тилегенов, И.С. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Фосфор шикізатын тиейтін орындардың шаңдалуын зерттеу нәтижелерінде кенді тасымалдау ағысынан шаңдарды бөліп алатын және конвейер лентасына жабысып қалған шаңдардан тазартатын құрылымдарды жасау.