“ҚАЗАҚМЫС” КОРПОРАЦИЯСЫ БАЛХАШ ТАУ-МЕТАЛЛУРГИЯСЫ КОМБИНАТЫНЫҢ ҚАЛДЫҚ, ҚОЙЫРТПАҒЫНЫҢ ҚОРШАҒАН ОРТАҒА ӘСЕРІН ТАЛДАУ - Баймакова, Е.В. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Жұмыста Балхаш комбинатының қалдық қойыртпақтарының Балхаш көліне, сонымен қатар қоршаған ортаның жер беті топырақтарына әсері.