ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ СҰЙЫҚ ҚАЛДЫҚТАРДЫ ТАЗАЛАУҒА АМОРФТЫ ҚОСТОТЫҚТЫ КРЕМНИЙДІ ҚОЛДАНУ - Токжигитов, К.Т. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Сұйық қалдықтарды зиянсыздандыруға өзі арзан сорбент ретінде жоғары сиымдылығы және бөлшекті жазықтығы көлемді силикагельді пайдаланудың жоғары көрсеткіштілігі қарастырылған.