ИЗУЧЕНИЕ ВЗАИМОСВЯЗИ МЕЖДУ СОСТАВЛЯЮЩИМИ ВОДНОГО БАЛАНСА АРАЛЬСКОГО МОРЯ - Достай, Ж.Д.; Крето, Жан; Садыков, Д.Ш.; Калитов, Д.К.; Соколов, Л.В.; Жакупов , Б.Е.; Мынтурганова , А. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Мақалада Арал теңізінің су айнасының ауданының, су көлемі, жауатын жауын-шашын және булану заңдылықтары қарастырылған.