УСТАНОВЛЕНИЕ НОРМАТИВОВ ОБЕСПЕЧЕННОСТИ ВОДОХРАНИЛИЩА МНОГОЛЕТНЕГО РЕГУЛИРОВАНИЯ КОМПЛЕКСНОГО НАЗНАЧЕНИЯ - Нарбаев, М.Т.; Касымбеков, Ж.К.; Нарбаев, Т.И. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Көп жылдық ағынды реттейтiн су қоймасын тұтынушылар саны кез келген жағдайдағы қамтамасыздықты анықтауға арналған формула ұсынылған.