ТІГІН ӨНДІРІСІ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІНІҢ ИНТЕГРАЛДЫ БАҒАСЫ - Жаскиленова, А.Е. (Hydrometeorology and ecology, 2023)
Бұл мақалада тігін фабрикасының жұмыс істеу өндірісінің экологиялық қауіпсіздігінің интегралды бағасы есептелген.