ШУ ӨЗЕНІ АҒЫНЫН ҚАЛПЫНА КЕЛТІРУ - Бажиева, А.М. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Мақалада Шу – Талас алқабына қысқаша сипаттама беріліп, Шу өзенінің Кочкорка, Семеновский мост және Тасөткел тұстамаларында ағынның табиғи мәндерін қалпына келтіру ұсынылады.