ЭЛЕКТРОРЕАГЕНТНАЯ КОАГУЛЯЦИЯ ШЕРСТОМОЙНЫХ СТОЧНЫХ ВОД - Жумартов, Е.Б. (Гидрометеорология и экология, 2023)
Жұнжуылған лас суды электрореагенттік коагуляциялаудық эксперименттерінтқ нәтижелері келтірілген. Технологиялық көрсеткіштері анықталған.