ТАБИҒАТТЫ ҚОРҒАУ ЖӨНЕ РЕСУРСТАРДЫ САҚТАУ ҚЫЗЫМЕТІНІҢ БИЗНЕС-ЖОСПАР ҚҰРАМЫ ЖӨНЕ ҚАЙТА ҚҰРУДЫН ӘДІСТЕМЕЛІК НЕГІЗДЕРІ - Панасенко , И.М.; Айменов , А.Т.; Құдайбергенова, А.А. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Статьяда экологиялық қауіпсіздікті қамтамасыз етуді жөне экономиканы қаита құрудағы бизнес-жоспардың рольдері белгіленген. Нарыққа бейімделген бизнес-жоспардың құрылымы келтірілген және оның шаруашылық нагрузкасын ұстап турудың потенциалдық мүмкіндігін есепке алғандағы, республикадағы эколого-экономикалық аудандары ерекшеленген.