ГРАВИТАЦИЯЛЫ ГИДРАВЛИКАЛЫҚ ТАРАНЫН ЭКСПЕРИМЕНТАЛДЫ ЗЕРТТЕУЛЕРІ - Керимбекова, А.С. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Гравитациялы гидротаран экспериметалды сынақған лабораториялық жағдайда өткізілді. Осы қондырғыға байланысты сипаттамалар және пайдалы әсер коэффициенті анықталды.