ИЛЕЙТІН ХРОМ ҚОСПАЛАРЫНЫҢ ЕРІТІНДІЛЕРІНІҢ КАЙТА АЙНАЛУЫ - Бейсеуов, К.; Сыргалиев, Е.; Керимкул, Ж.; Усенбеков , Е.Ж.; Бейсеуова, К.К. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Бұл жұмыста илейтін ерітінділерінің қайта айналуына негізделген хромдық илеудің дәстүрлі смес технологиялар жүйелеп баяндалған.