О СОСТОЯНИИ ЭКОЛОГИИ ТЕРРИТОРИИ КУМКОЛЬСКОГО НЕФТЕГАЗОВОГО МЕСТОРОЖДЕНИЯ КЫЗЫЛОРДИНСКОЙ ОБЛАСТИ - Фаизов, К.Ш.; Тапалова, А.С. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Мақалада Кумкол мұнайгаз кен орны табиғат және техногенды шөлденуге ұшыраған территориясының экологиялық жагдайлары қаралған. Бұзылған жерлерді жөндеу шаралары ұсынысы жасалған.