СНИЖЕНИЕ НЕГАТИВНОГО ВЛИЯНИЯ ТЕПЛОВЫХ ПРОЦЕССОВ НА ОКРУЖАЮЩУЮ СРЕДУ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ БЕТОННЫХ ОБЛИЦОВОЧНЫХ ПЛИТ - Естемесов , З.А.; Жалалов, Р.К.; Султанбеков , Т.К. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Жұмыста қурылыс материалдарын өндірудегі энергияны азайту көрсетілген, онымен қоса ауаға зияны келмеу үшін осындай технологияны қолдану қажет, демек экологияның тазаруына әсерін тигізеді.