ОЗОНОВЫЙ СЛОЙ И МОНРЕАЛЬСКИЙ ПРОТОКОЛ - Крюкова , В.П. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Озон қабатының бұзылу мәселелері мен озон қабатын қорғау туралы қолданыстағы халықаралық келісімдердің жағдайы, сонымен қатар сол халықаралық келісімдер бойынша алынған міндеттемелердің орындалу шеңберінде қолданып отырған шаралар суреттелген.