Қалалық құрылыс қалдықтарының қауіпсіздігін бағалаудағы кейбір экологиялық көрсеткіштер - Султанбеков, Т.Г.; Алтаева, З.Н. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Бұл мақалада қалалық құрылыс қалдықтарын объективті экологиялық бағалау ұсынылады.