БИОКЛИМАТТЫҚ КОЭФИЦИЕНТТЕР АРҚЫЛЫ ӨСІМДІКТІҢ СУАРМАЛАУ НОРМАСЫ МЕН ЖИНАҚТЫ СУ ТҰТЫНУЫН БОЛЖАУ - Балғабаев, Н.Н. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Мақалада су балансы тапшылығымен әртүрлі қамтамасыз етілген жылдар үшін биоклиматтық коэффициенттер арқылы жүгерінің суармалау нормасы мен жинақты су тұтынуын болжау мүмкіндігі көрсетілген.