ГИДРОМЕТРИЯЛЫҚ БАҚЫЛАУ МӘЛІМЕТТЕРІ БОЙЫНША МҰЗДАҚТАРДЫҢ ЕРУ ҚАРҚЫНДЫЛЫҒЫН БАҒАЛАУ - Бисенгалиева, Г.Н. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Кіші Алматы өзенінде (Іле Алатауы) бір-біріне жақын орналасқан гидробекеттердің орташа жылдық су өтімі трендтерінің арасындағы айырмашылықты түсіндіру гипотезасы берілген.