ФТОРАПАТИТ-КВАРЦ-КАЛЬЦИЙ СИЛИКАТЫ ЖҮЙЕСІН ДИАГРАММАЛЫҚ ТАЛДАУ НЕГІЗІНДЕ ЗЕРТТЕУ - Жақсыбаева, Г.С. (Hydrometeorology and ecology, 2023)
Осы мақалада 1000 °С температурадағы фторапатит-кварц-кальций силикаты жүйесіндегі әрекеттесулер қарастырылған, тәжірибелердің жоспарлау матрицасы көрсетілген.