БАТЫС ҚАЗАҚСТАННЫҢ ЖЕР ҚОЙНАУЫНДА ӨНДІРІСТІК САРҚЫН СУЛАРДЫ САҚТАУҒА ЖАРАМДЫ КОЛЛЕКТОРЛАР ТАРАЛУЫНЫҢ ГЕОЭКОЛОГИЯЛЫҚ ЖАҒДАЙЛАРЫ - Калитова, Л.К. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Өндірістік сарқын суларды жер қойнауында сақтау жағдайлары бойынша аудандау мақсатында Батыс Қазақстанның гидрогеологиялық құрылымдары зерттелген. Ол құрылымдардың бойында терригендік шөгінділеріне өндірістік сарқын суларды сақтауға болатын коллекторлар жіктелген.