ОБ УСТОЙЧИВОМ РАЗВИТИИ ИЛИ-БАЛХАШСКОГО БАССЕЙНА - Николаев, Е.Д. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Бұл мақаланың басты мақсаты – Іле-Балхаш алабының қазіргі кездегі мәселелері, аймақтың тұрақты дамуының принципиалды ережелері.