БАЛАНС МАССЫ ЛЕДНИКА ТУЮКСУ В ПОСЛЕДНЕЕ ДЕСЯТИЛЕТИЕ 20 ВЕКА - Вилесов , Е.Н. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Тұйықсу мұздығының режимі мен балансы 1991-2001 жылдары арасындағы кунделікті, нактылы қадағалау көрсеткіштерінің нәтижесі талдауға алынған.