МҰНАЙ ШЫҒАРАТЫН КӘСІПОРЫННЫҢ МАҢЫНДА ОРНАЛАСҚАН ЕЛДІ ТЕКЕННІҢ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ҚАУПСЗІДІГІ; ҚҰҚЫҚТЫҚ РЕТТЕУ - Дусипов , Б.Б.; Утегенов , М.М.; Алтаева , З.Н.; Махамбетова , У.К. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Өндірісті: қоршаған ортаға жоғары әсер ету: адам өмірінің экологиялық қаупсіздігін нормалау принципін қажеттілігін көрсетілген.