ОРТА АЗИЯҒА ГИДРОМЕТЕОРОЛОГИЯЛЫҚ ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУДІҢ ЖАҚСАРТУ БАҒДАРЛАМАСЫ ЖӨНІНДЕ - Шиварева, С.П. (Гидрометеорология және экология, 2024)
Дүниежүзілік банк гранты шегімен қаржыланатын Орта Азия гидромет қызметін модернизациялау бағдарламасы туралы мәліметтер келтірілген.