БАЛҚАШ КӨЛІ БАССЕЙНІ ҚОРШАҒАН ОРТАСЫНЫҢ 2007 ЖЫЛДЫҢ 1- ШІ ЖАРТЫ ЖЫЛДЫҒЫНДАҒЫ ЛАСТАНУ ЖАҒДАЙЫ ЖӨНІНДЕ ҚЫСҚАША АҚПАРАТ - Тұрсынов, Э.А. (Гидрометеорология және экология, 2024)
Қоршаған ортаның ластануы туралы ақпарат «Қазгидромет» РМК Ұлттық гидрометеорологиялық қызметтің бақылау орындарында қоршаған ортаның экологиялық мониторингін жүргізу жөніндегі арнаулы бөлімшелерінің негізінде дайындалды.