ШЫМКЕНТ ӨНДІРІС ОРТАЛЫҒЫНЫҢ ӘУЕ КЕҢІСТІГІНІҢ ЛАСТАНУЫНА ӘСЕР ЕТУШІ ФАКТОРЛАР - Достай, Ж.Д. (Гидрометеорология және экология, 2024)
Бұл мақалада Республикамыздағы ірі өнеркәсіптік орталықтардың бірі – Шымкенттің ауасын ластайтын факторлар қарастырылған.