Қазақстан халқын және экономикасын гидрометеорологиянық қызметпен қамту туралы - Кожахметов, П.Ж. (Гидрометеорология және экология, 2024)
Қазақстан гидрометеорология қызметінің тарихи оркендеуі баяндалған.