Қазақстан ауылшаруышылығының агрометеорология қызметпен қамтамасыз ету туралы - Кожахметов, П.Ж. (Гидрометеорология және экология, 2024)
Қазақстанда агрометеорология қызметінің өткендеуі туралы мәліметтер келтірілген.