ЕРТИС ҚАРАҒАНДА КАНАЛЫНЫҢ ГИДРОХИМИЯЛЫҚ РЕЖИМІНІҢ СИПАТТАМАСЫ - Романова, С.М. (Гидрометеорология және экология, 2023)
К. Сатпаев атындағы канал суының көп дылдық цикліндегі микроэлементтер (фтор, бор, бром, йод) мен ауыр металдарды зерттеудің әдеби шалулары мен өзіндік зерттеу жумыстараның материалдары келтірілген.