ЕРТІС ӨЗЕНІНІҢ ЖОҒАРЫ АҒЫНЫ - Абдрахимов, Р.Г.; Джаксыкельдинов, А.А. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Қытай Халық Республикасы аумақтарында орналасқан су жиынтықтары, жəне Өскемен мен Бұқтырма бөгендерінің реттеу ролдерін есепке ала отырып, Ертіс өзенінің жоғары ағынының жылдық, минималды жəне максималды есеп нəтижелері көрсетілген.