БАСТЫ СҰЛБА ШЕГІНДЕГІ ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ АУМАҒЫНДАҒЫ ҚОРШАҒАН ОРТАНЫ ҚОРҒАУДЫҢ НЕГІЗГІ БАҒЫТТАРЫ - Мусабаев, Т.Т. (Гидрометеорология және экология, 2024)
Мақалада Қазақстан Республикасының аумағын ұйымдастырудың бас схемасы шеңберінде әзірленген Қазақстан Республикасының аумағында қоршаған ортаны қорғаудың ағымдағы экологиялық жағдайы мен негізгі бағыттары қарастырылған.