ОРНЫҚТЫ ДАМУ МАҚСАТЫНДА ҚАЗАҚСТАН ТЕРРИТОРИЯСЫНЫҢ ҚАУІПТІ БЕДЕР ТҮЗУШІ ҮДЕРІСТЕРІН ЗЕРТТЕУ ТƏЖІРИБЕСІ - Нурмамбетов, Э.И.; Лый, Ю.Ф.; Тулепова, А.А. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Қазақстан территориясындағы қауіпті бедер түзуші процестер қарастырылды. Аталған процестерді зерттеу Қазақстанның əлеуметтік-шаруашылық жүйелерін тұрақты дамыту мақсатында қажет.