АРАЛ АЛАБЫНЫҢ ӨЗЕНДЕРІНІҢ АЛАБЫНЫҢ ӨЗЕНДЕРІНІҢ КӨНЕ АҒЫМЫ (НЕОПЛЕЙСТОЦЕНДЕГІ КІШІ НАРЫН ӨЗЕНІНІҢ ЕҢ ЖОҒАРЫ КӨЛЕМДЕ МҰЗДАНУ АРАЛЫҒЫ) - Ни, А.А.; Құрбаниязов, А.К.; Нұрғалиева, Г.Ж. (Гидрометеорология және экология, 2023)
Мақалада Кіші Нарын өзенінің көне ағымын қайта құрастыру төрттік дәуір кезеңінде мұздануды қалпына келтіруді геоморфологиялық әдістер арқылы жүргізілген.